Kontakt

Niels Andersen

projektchef

Telefon: 40 91 05 85 | e-mail

Nils Pagh Andreasen

kreativ leder, arkitekt

Telefon: 22 14 99 10 | e-mail

Jens Kærsgaard

afdelingsleder

Telefon: 22 14 99 10 | e-mail

Totalrådgivning

​Totalrådgivning tilbydes hos os

Har du brug for totalrådgivning? Et byggeprojekt består af utallige af opgaver indenfor forskellige faggrene. Hertil kan der ofte være mange personer, som sidder med ansvaret for forskellige opgaver. Hos KAAI har vi dog erfaring med, at vores kunder sætter stor pris på, at vi kan tilbyde dem totalrådgivning. 

Her står vi for alle aftaler, og vi har både arkitekter og ingeniører ansat, hvorfor alt er samlet ét sted. Dette styrker vores arbejde med totalrådgivning, og gør det mere overskueligt for vores kunder.

Stor erfaring med totalrådgivning

Vi har gennem mange år praktiseret totalrådgivning, og har derfor stor erfaring på området. Vi kan derfor tilbyde dig proces, arkitektur, teknik, energi og bæredygtighed, økonomistyring mv. på et højt fagligt niveau. Vores arkitekter og ingeniører arbejder til dagligt sammen side om side i et inspirerende miljø, og derfor har vi både gode løsninger og klare ansvarsforhold under alle byggeprojekter.

Vores erfaring samt tidligere projekter viser os ligeledes, at totalrådgivning bidrager positivt til både projektforløb og økonomi for projektet, og i sidste ende er totalrådgivning med til at sikre et bedre resultat.

Få et godt tilbud

Søger du et rådgivende ingeniørfirma, som har et højt fagligt niveau med både arkitekter og ingeniører ansat, og hvor du kan tilbydes totalrådgivning? Alt dette kan vi hos Kærsgaard & Andersen A/S tilbyde dig. 

Vi har afdelinger i Aalborg og Aarhus, og har du brug et kompetent firma med erfaring omkring totalrådgivning, så kontakt os i dag på telefon 40 91 05 85 eller på 22 14 99 10 og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Aktuelle projekter

UCN, Aalborg

Om- og tilbygning på 3700 m2 til undervisning og studiemiljø.

Tove Ditlevsens Vej, Vejgaard

Renovering af 200 boliger i 2 stk 100m lange boligblokke.

Sk4, Tjele

4750 kvm HVDC-bygning for Energinet.dk i Tjele ved Viborg.

Vidste du?

Det brænder!

Vidste du at KAAI også tilbyder rådgivning indenfor brand?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31