Infill-byggeri, Nørresundby

Bygherre:

HBN Nørresundby A/S

Arkitekt, Design

Kærsgaard & Andersen A/S

Periode:

2008

Budget

20 mio. kr.​

Opgavens omfang:

Skitseprojekt

Rådgivningens omfang:

Skitseprojekt

Presse

Århus Stiftstidende, 15. april 2014

Jyllands Posten, 16. april 2014

​​VIL DU VIDE MERE?

Niels Andersen

Projektchef, Partner

Nils Pagh Andreasen

Kreativ leder, Partner, Arkitekt MAA

Infill-hus i det centrale Nørresundby

Strandgade 8 er et ægte ”in-fill” projekt, hvor konteksten og de eksisterende bygningers arkitektur, materialer og proportioner er arbejdet ind i en ny tidssvarende fortolkning af en moderne byejendom.

Med sin attraktive placering centralt i Nørresundby på kanten mellem Nørresundby og Aalborg C indgår ejendommen som et vigtigt bidrag i formidlingen mellem den tætte by syd for fjorden og den nye havnefront på fjordens nordside.

Facadernes mørkerøde sten udtrykker en soliditet, som kan modstå vind og vejr, men løses samtidig op af de forskudte udsigtsgivende glaskarnapper, og de øvre etager, som diskret trækker sig lidt tilbage med deres lyse pudsede facader.

Boligerne – i alt 5 stk. - er rummelige, gennemlyste familieboliger, hvor køkken-alrummet spænder ud mellem gade- og gårdfacade og danner et naturligt hjerte i boligen, og hvorfra der er adgang til de forskellige værelser via mindre gange, som lydmæssigt og visuelt adskiller soverum fra alrummets aktive liv.
Mod vest åbner boligerne sig op mod det fælles gårdmiljø med store altaner og med adgang fra alrummet og det tilstødende soveværelse.

Boligerne har alle 3 værelser, 2 toiletter samt et stort køkken-alrum i forbindelse med stuen.
Der er til boligernes interiør valgt gedigne og enkle materialer, hvor der er lagt vægt på smuk patinering og god brugbarhed.

Kontakt Advokat Mårten Hede ved udlejning / Køb

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31