Kontakt

Niels Andersen

projektchef

Telefon: 40 91 05 85 | e-mail

Karakterbog

​Bygge Rating fra BEC

Norconsult - KAAI A/S evalueres af BEC, og vi er glade for - og stolte over - at vi har en af landets absolut bedste karakterer for kundetilfredshed.

​Evalueringen gennemføres på alle større projekter, og resultaterne er tilgængelige på BEC's hjemmeside. Det er bygherren der giver karakterer, opdelt i en række discipliner, og samlet i en rating for den samlede ydelse, på en skala A til D.

​Vores samlede karakter på 4,6 er målt over på nuværende tidspunkt 9 projekter. Såvel karakteren som antallet af målte sager, er et af landets absolut højeste, og skal ses i forhold til et landsgennemsnit på 3,3. Det tager vi som udtryk for, at vi lever op til den tillid vores bygherrer viser os, og leverer en ydelse af høj kvalitet gennem alle faser.

​Karakterbog med alle delkarakterer kan ses her »​

Om BEC Bygge Rating

Det er BEC's målsætning, at gå ind på en række konkrete målepunkter og være med til sikre, at den opstillede vision for byggeriet kan realiseres. Bygge Rating er et led i en kæde af initiativer, der tilsammen binder vision og virkeliggørelse sammen. Dette gøres ved at udvikle og drive et benchmarking system med nøgletal for såvel byggeprocessen som for det færdige byggeri, udvikle målemetoder og praktiske visionsmål for byggeriets produktivitet, koordinere, evaluere og formidle viden om udviklingsbyggeri/byggeri og være samlingssted for en række arbejdsgrupper, der kan videreføre netværket fra Projekt Hus.

​Læs mere om formålet med karakter-systemet her​ »

Aktuelle projekter

Grønnegården

Område med 492 boliger får nyt gennem stor samlet helhedsplan

Løvvangen, Nørresundby

Boligområde med 815 boliger totalrenoveres og fremtidssikres.

Media College, Aalborg

Totalrådgivning på indvendig renovering af studiemiljø.

Vidste du?

Byggeledelse på højt niveau

Vidste du at KAAI sætter en stor ære i sin byggeledelse?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31