Kontakt​

Jakob Thiel

tegnestueleder

tel. 25 46 47 39 | e-mail

Nyhed - Januar 2016

60 nye boliger for borgere med psykiatriske vanskeligheder, opføres i et banebrydende samarbejde, med KAAI som totalrådgiver

Region Nordjylland og Vesthimmerlands Kommune har valgt KAAI som totalrådgiver for projektet, der opføres på kvægtorvsgrunden i Aars. Projektet indeholder 60 stk. fremtidssikrede socialpsykiatriske botilbud, stor fællesbygning der skal danne ramme om såvel kommunale som regionale aktiviteter, samt attraktive og aktive udearealer.

Borgmester Knud Kristensen omtaler projektet som ”et kæmpe projekt, der stiller store krav til både byggerier og omgivelser. Ambitionen er et varmt, hjemligt og mangfoldigt byggeri, der bliver en naturlig del af det omgivende samfund. Vi forventer, at det bliver arbejdssted for ca. 90 medarbejdere og hjem for 60 borgere, når byggerierne står klar”.

Bæredygtighed vægtes højt

Byggeriet skal certificeres efter DGNB standarden for bæredygtighed, og Regionsrådsformand Ulla Astman udtaler:

”Vi ønsker bygninger, hvor borgere, pårørende og medarbejdere på det regionale og kommunale tilbud arbejder tæt sammen og kan udvikle fællesskaber både fagligt og menneskeligt, med fokus på borgerens egne ressourcer. I udbudsmaterialet har vi desuden lagt vægt på, at byggerierne skal være bæredygtige. Den gode arkitektur og teknologi skal gå hånd i hånd, og energirigtige løsninger skal prioriteres højt”

”De kompetencer har totalrådgiveren også, og vi tager nu de første skridt til et fælles projekt, der kan stå som model for andre regioner og kommuner i hele landet. For der er ingen tvivl om, at det er banebrydende, det vi sammen har sat i gang”.

​​

Aktuelle projekter

Beddingen, Aalborg

168 ungdomsboliger i 10 etager på havnefronten i Aalborg.

Kastanjehaven, Nørholm

To dobbelthuse bygges efter passivhusstandarden.

Vidste du?

KAAI bruger også BIM

Vidste du at KAAI også kan tilbyde BIM?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31