Kontakt​

Niels Andersen

projektchef

Telefon 40 91 05 85 | e-mail

Kurt Sander

bygningskonstruktør

Telefon 41 88 32 72 | e-mail

​​Leo Helmer

afdelingsleder installationer

Telefon 22 87 71 70 | e-mail

Tilstandsrapport

​Tilstandsrapporter skaber det fulde overblik

KAAI har værktøjerne og erfaringerne til at udarbejde tilstandsrapporter, som afdækker både byggetekniske og installationstekniske problemstillinger, og vi udfører friarealsanalyser og gennemgang af bebyggelsens eller ejendommens udenomsarealer.

Som bygherre kan man med andre ord bestille en komplet rapport over samtlige de problemer, som ejendommen/bebyggelsen rummer, og vi kan på baggrund af et stort erfaringsgrundlag beregne den tilknyttede genopretningsøkonomi med meget stor sikkerhed.

Både som privat og offentlig/almen bygningsejer er tilstandsrapporten et uvurderligt redskab til at opstille budgetter for de nødvendige indsatser fordelt på ”her og nu” investeringer og investeringer over tid, og tilstandsrapporten er et værdifuldt baggrundsmateriale, når der skal udarbejdes fysiske udviklings- eller masterplaner.

Hvor tilstandsrapporter udføres i forbindelse med helhedsplaner for den almene sektor, kan vi samtidig foretage en beregning af støttede henholdsvis ustøttede indsatsområder og gennem samarbejde med Landsbyggefonden fastlægge det endelige budget og hermed den fremtidige husleje.

Vi kan altid tilbyde en fast pris for udarbejdelse af en tilstandsrapport.​

Aktuelle projekter

Grønnegården, Aalborg

Område med 492 boliger får nyt liv gennem helhedsplan.

Skovbakke Allé, Farsø

33 lejligheder og tilhørende fællesarealer renoveres

Vidste du?

KAAI får topkarakter

Vidste du at KAAI ligger top når det gælder kundetilfredshed?

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31