Kontakt​

Niels Andersen

projektchef

Telefon 40 91 05 85 | e-mail

Leo Helmer

afdelingsleder installationer

Telefon 22 87 71 70 | e-mail

Kurt Sander

bygningskonstruktør

Telefon 41 88 32 72 | e-mail

Energihandlingsplan

​Energihandlingsplaner skaber overblik og forslag til handling

Energihandlingsplaner opstod som begreb, da Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter medio 2013 afsatte en pulje, hvor Almene Boligorganisationer havde mulighed for at søge om tilskud til at udføre Energihandlingsplaner med det formål at opnå energibesparelser i store boligafdelinger.

KAAI har massiv erfaring med at kortlægge, projektere og implementere energiprojekter for den almene sektor, og vi kan således tilbyde alle de ydelser der kræves for at udarbejde en energihandlingsplan.

Puljen er fordelt, og vi er godt i gang med at udarbejde planer for en række boligselskaber, som greb chancen og fik udarbejdet en ansøgning – nogle i samarbejde med os – andre på eget initiativ.

Ministeriets tilskud til dette arbejde er naturligvis et incitament til at komme i gang med energieffektiviserende projekter, men selv uden tilskud vil arbejdet kunne lønne sig på sigt. Der vil utvivlsomt vise sig en lang række muligheder for at spare energi og dermed unødvendige omkostninger samtidig med, at det er stærkt forbundet med de ønsker om at drive bæredygtig virksomhed, som er en del af langt de fleste boligselskabers strategiske mål.

Omfanget af den ydelse, vi tilbyder, spænder fra en overordnet screening til en færdig plan med en totaløkonomisk beregning, hvor niveau og økonomisk ramme for den enkelte opgave aftales ud fra den aktuelle sag.

Aktuelle projekter

Tove Ditlevsens Vej, Vejgaard

Renovering af 200 boliger i 2 stk 100m lange boligblokke.

Skovbakke Allé, Farsø

33 lejligheder og tilhørende fællesarealer renoveres

Vidste du?

Komplet tilstandsrapport

Vidste du at KAAI også udfører komplette tilstandsrapporter?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31