Kontakt​

Niels Andersen

projektchef

Telefon 40 91 05 85 | e-mail

Torben Vorm

afd.leder byggeledelse

Telefon 20 66 30 98 | e-mail

Brian Mumgård

projektleder

Telefon 22 72 85 02 | e-mail

Byggeledelse

​”Forskellen er, at KAAI tager byggeledelse alvorligt”

Udtalelsen: ”Forskellen er, at KAAI tager byggeledelse alvorligt” kommer fra en af vores gode bygherrer gennem mange år, som værdsætter KAAIs evne til at styre et byggeprojekt fra start til slut. Også når det gælder store projekter udbudt i fagentreprise.

En kompetent byggeledelse sikrer et godt flow i udførelsen og bidrager til en velfungerende byggeplads med et godt arbejdsmiljø. Det er en fordel for alle implicerede, og det kommer projektet til gode i form af øget kvalitet og en troværdig tidsplan. Sammen med en skarp økonomistyring skaber det merværdi for bygherren.

Vi har opbygget en særlig afdeling for byggeledelse, som er bemandet af erfarne medarbejdere med speciale i byggeledelse. Det giver vores bygherrer en særlig mulighed for at udbyde projekter i fagentreprise. Og det sker rent faktisk i en stor del af de projekter, vi udfører, fordi vores professionelle bygherrer kan se den økonomiske gevinst, der opnås, samtidig med at kvalitet i materialer og udførelse leveres i overensstemmelse med aftalegrundlaget.

Ved udbud i fagentreprise sikrer vi bygherren den optimale konkurrence på alle arbejder, og det giver råd til flere ’mursten’ for den samme økonomi.

Aktuelle projekter

Løvvangen, Nørresundby

Boligområde med 815 boliger totalrenoveres og fremtidssikres.

Tove Ditlevsens Vej, Vejgaard

Renovering af 200 boliger i 2 stk 100m lange boligblokke.

Vidste du?

KAAI får topkarakter

Vidste du at KAAI ligger top når det gælder kundetilfredshed?

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31