Kontakt

Ingeniør​er

Rådgivende ingeniører i Aalborg, Aarhus og København

KAAI er dit rådgivende ingeniørfirma, hvor der er fokus på høj faglighed, nytænkning og driftsikre løsninger i et godt og udviklende samarbejde. 

Fagligt kompetent ingeniør

Vi tilbyder hos KAAI kvalitetsløsninger, og hertil er vores team af ingeniører med til at sørge for, at du som bygherre ikke vil blive skuffet. Vi har et stort antal af ingeniører med speciale indenfor konstruktion, VVS, ventilation samt energi og indeklima, og derfor kan vi afdække alle områder i forbindelse med et byggeprojekt.

Vores ingeniører besidder alle en høj faglig viden, og er motiveret til at indgå i et udviklende samarbejde med andre faggrupper for at opnå integreret design, hvor energioptimering, indeklima og optimal drift tænkes ind i byggeriet fra start.

Vi arbejder med alle byggeprojekter, store som små, primært indenfor bolig, erhverv og undervisning, hvor vores kunder tæller boligselskaber, undervisningsinstitutioner, amt, kommuner og private investorer.


Vi arbejder som ingeniører og arkitekter under samme tag, og samarbejdet er en central del af vores totalrådgivning som rådgivende ingeniør, hvor det giver en sikkerhed og tryghed for vores kunder, som får det bedste udbytte af deres investering.

Vores ingeniører er altid klar

Leder du efter en rådgivende ingeniør, hvor du kan vide dig sikker på en høj kvalitet, og ingeniører med stor faglig viden samt erfaring i et indgå i et tæt samarbejde med andre faggrupper? Så er vi de rette ingeniører at søge rådgivning hos.

Vi er ingeniører i Aalborg, Aarhus og København, og tilbyder at løse projekter i hele landet. Ring på telefon 40 91 05 85 eller på 40 41 30 98 i dag og hør nærmere.

Aktuelle projekter

UCN, Aalborg

Om- og tilbygning på 3700 m2 til undervisning og studiemiljø.

Tove Ditlevsens Vej, Vejgaard

Renovering af 200 boliger i 2 stk 100m lange boligblokke.

Sk4, Tjele

4750 kvm HVDC-bygning for Energinet.dk i Tjele ved Viborg.

Vidste du?

Det brænder!

Vidste du at KAAI også tilbyder rådgivning indenfor brand?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31