Kontakt

Jens Kærsgaard

adm. direktør

Telefon: 22 14 99 10 | e-mail

Jakob Thiel

tegnestueleder

Telefon: 25 46 47 39 | e-mail

Leo Helmer

afdelingsleder installationer

Telefon: 22 87 71 70 | e-mail

Bygherrerådgivning

​Bygherrerådgivning af høj kvalitet

Hos Kærsgaard & Andersen A/S tilbyder vi bygherrerådgivning af høj kvalitet. Vores team bestående af arkitekter og ingeniører sørger for, at vi er din kompetente samarbejdspartner under ethvert byggeprojekt. 

Vi kan med vores bygherrerådgivning tilføre dig kompetencer på områder såsom projektudvikling, økonomi, proces, innovation, udbudsform, netværk og sparing samt meget mere.

Lad os stå for din bygherrerådgivning

Vi har mange års erfaring med bygherrerådgivning, og derfor ved vi også, hvad der stilles af krav til et godt samarbejde. Et samarbejde med os betyder, at du som bygherre vil få professionel rådgivning.

Projektudvikling: Vi vurderer projekter ud fra alle vores fagtekniske perspektiver, hvilket giver det bedste grundlag for de fremtidige rammer og udformningen af det aktuelle projekt.

Økonomi: Økonomi er en væsentlig faktor i ethvert byggeprojekt, og derfor startes alle vores projektforløb på baggrund af en klar og entydig økonomisk analyse.

Proces: Gennem velafprøvede udviklingsprocesser fremkommer der ny viden, som bidrager til, at den ”tavse viden” i bygherrens organisation bliver synlig og aktiv. Det gør, at ”ikke erkendte behov” synliggøres, og bliver en del af udviklingsprocessen og projektforløbet.

Innovation: Har du som bygherre et ønske om at ”skille dig ud fra mængden” og få dit byggeri synliggjort gennem nytænkning og kreativitet, så vil vi inddrage dette og gennemføre en nyskabende procesforløb, hvor projektet vil udvikle sig omkring fælles forventninger.

Udbudsform: Byggeprojektet indhold og ramme vil blive gransket nøje for at sikre, at den korrekte udbudsform vælges. Ligeledes sikrer vi, at alle juridiske aspekter omkring udbudsformen overholdes gennem hele forløbet.

Netværk og sparring: I ethvert byggeprojekt vil der i forbindelse med udvikling og gennemførelsen af denne opstår et behov for udvidet netværk. Derfor vil du som bygherre blive præsenteret for vores netværk, hvor løbende sparring vil være med til at styrke projektet.

Kort og godt giver bygherrerådgivning hos os en masse fordele for dig og dit projekt.

Vil du vide mere?

Har du brug for bygherrerådgivning i forbindelse med et byggeprojekt? Så kan vi hos KAAI hjælpe dig. Vi har stor erfaring med bygherrerådgivning, og med afdelinger i Aalborg og Aarhus hjælper vi gerne til der, hvor du har brug for det. Få mere at vide ved at kontakte os på tlf. 40 91 05 85 eller på 22 14 99 10.

Aktuelle projekter

Ny Skole, Aabybro

Ny skole som OPS projekt i Aabybro.

Nyt Rådhus, Rebild Kommune

Bygherrerådgivning i samarbejde med DK2 Bygherrerådgivning.

Chokoladen, Aarhus

Komplet bygherrerådgivning ved opførelse af 27 ungdomsboliger.

Vidste du?

Specialister i installationer

Vidste du at KAAI er specialister i installationer?​

Kastetvej 21a, Aalborg    |    Margrethepladsen 4, 2.sal, Aarhus C    |     Tlf.: 70 27 11 31